Reklame

Betingelser for reklame

SørlandsMagasinet tilbyr bedrifter å reklamere for seg selv, enten via reklame i form av bannere, reklamefilm før video eller i form av en sponset artikkel. Velg Kontakt oss i menyen for forespørsel på pris.

Velg blant følgende profileringspakker:

 

REPORTASJE/ARTIKKEL

REPORTASJE
Muntlig eksponering og eventuell filming av logo/produkt i bakgrunn tilbys gratis ved positiv markedsføring av SørlandsMagasinet tilbake, samt evt produkter/tjenester i felles «giveaway» i sosiale medier og/eller tilgang til produkter/bruk av tjenester.

REPORTASJE MED ENKEL EKSPONERING
Som over, med ekstra fokus på logo/produkt i reportasjen, samt lenket annonse på nettsiden i 1 mnd.

REPORTASJE MED LOGO/PRODUKTPLASSERING
Som over, men logo/produkt får en sentral plass i reportasjen, og reklameplakat vises underveis eller mot slutten av reportasje. Lenket annonse på nettsiden i 2 mnd.

REPORTASJE, LOGO/PRODUKTPLASSERING OG REKLAMEFILM
Som over, med tillegg på produksjon av reklamefilm (30-55 sek) som kan brukes av bedrift i egen markedsføring. Lenket annonse på nettsiden i 2 mnd.

 

REKLAME

REKLAME BANNER 300×250 – LOKAL
Reklamebanner i rotasjon i 1-5 kommuner, høy prioritet i hovedkommune, men lavere prioritet i kommune 2-5. Dette gir høy eksponering i din bedrifts hjemkommune, men også eksponering i naboliggende kommuner. Reklamen plasseres i kolonnen ved siden av artikkelen.

REKLAME BANNER 300×600 – LOKAL
Reklamebanner i rotasjon i 1-5 kommuner, høy prioritet i hovedkommune, men lavere prioritet i kommune 2-5. Dette gir høy eksponering i din bedrifts hjemkommune, men også eksponering i naboliggende kommuner. Reklamen plasseres i kolonnen ved siden av artikkelen.

REKLAME BANNER 728×90 – LOKAL
Reklamebanner i rotasjon i 1-5 kommuner, høy prioritet i hovedkommune, men lavere prioritet i kommune 2-5. Dette gir høy eksponering i din bedrifts hjemkommune, men også eksponering i naboliggende kommuner. Reklamen plasseres under artikkelen.

REKLAME PÅ VIDEOAVSPILLER – LOKAL
Reklamevideo på video spilt inn i din kommune.

REKLAME BANNER 300×250 
Reklamebanner i rotasjon i alle kommuner. Prioriteres like høyt som en lokal reklame. Reklamen plasseres i kolonnen ved siden av artikkelen.

REKLAME BANNER 300×600 
Reklamebanner i rotasjon i alle kommuner. Prioriteres like høyt som en lokal reklame. Reklamen plasseres i kolonnen ved siden av artikkelen.

REKLAME BANNER 728×90
Reklamebanner i rotasjon i alle kommuner. Prioriteres like høyt som en lokal reklame. Reklamen plasseres under artikkelen.

REKLAME PÅ VIDEOAVSPILLER
Reklamevideo på våre videoreportasjer.