TTT – ThereseTesterTing – Kropp, Kontakt og Kick

Mens priskrigen på smågodt herjet i butikkene og enkelte fylte posene til randen for å spare mest mulig penger, var det duket for en helt annen krig inne på Kicks i Arendal. Der skulle både kompemiddag og påskegodtet trimmes vekk, i en heller klam kamp mellom Therese og et par kjekke muskuløse mannfolk.

Episode 3… hehe

Noe av det verste Therese vet, er folk som forteller henne hva hun skal gjøre. Enda verre blir det om de er kjekke, og mannfolk. Når hun også gjentatte ganger har ropt høyt over hustakene om sin aversjon mot all fysisk aktivitet og trening, samt hvisket forsiktig at svette overkropper og nakne føtter heller ikke er spesielt langt oppe på ønskelista, var det jo på sin plass å kombinere alt dette, på Kicks Trening i Arendal. Der stilte Jan, Tone og Espen gladelig opp, og gav henne tidenes treningsopplevelse.

Et smilende ytre

Therese smiler på utsiden. Det har hun alltid gjort. Men bak den blide sørlandske fasaden, buldret det allerede når hun så hvilken herkules og «zero-fettprosent»mann som ventet på innsiden av døra. Og buldringa stoppet ikke. For i løpet av de neste timene måtte hun skvise seg inn i høydetilpasset treningsutstyr, avsløre en heller keitete koordinasjon, vise hva årelang sofatrening gjør med kondisen, kjempe mot ekstremt motvillig uvilje og gjøre absolutt alt fra øverst på hatlista, samt noe til.

Møt Espen – norgesmester i kickboksing

Hun trodde kanskje hun var ferdig for dagen, da hoppingen og sprettingen foran gigantiske speil sammen med herkules-Jan var over. Men nei da. Så trodde hun at hun var ferdig da hun hadde lært litt grunnleggende slag og spark med samme kjekkasen. Men nei da. Det stoppet liksom aldri. Ikke klarte hun å løpe vekk fra kickbokser-Espen i ringen heller. Den bare overkroppen hans var overalt. Hun ble tvangs-dus med hele han i altfor mange og lange minutter, og gråten ble kun holdt tilbake av en flik med stolthet. Når hun sååå trodde hun kunne pakke sakene og la kadaveret bli fraktet hjem, var det enda mer…

Latterkrampe – god trening for magemusklene

Sørlandsmagasinets produksjonsteam, samt ansatte på treningssenteret fikk seg også tidenes work-out denne dagen. Vi kan love deg, at det å følge Therese disse timene, tok på. Da Therese tørket svette og tårer i garderoben etter marerittet i ringen, kunne Jan fortelle oss at latterkrampe i så mange timer nok hadde resultert i minst et halvt vaskebrett på magen på oss alle. Så takk, Therese, artigere trening skal en lete lenge etter.

Kos dere!

Dere andre skal vite at Therese gav oss lov til å utsette henne for «hva som helst». Hun var kanskje bare ikke forberedt på at så mange «fobier» måtte utfordres på en gang, så skriket fra hennes indre om å få slippe mer tortur, var særdeles ekte. Vi vil også at dere skal vite at Jan, Tone og Espen er snille folk og dyktige instruktører, til tross for litt pisking under disse opptakene. Sist vil vi takke Gumpens Auto Vest for bilen vi henter og bringer en motvillig Therese i, og Twentyfour for treningstøy som har nok stretch til at Therese klarer nesten høye spark under trening og kickboksing.
Kos dere med episoden.