HURRA FOR SØRLANDSMAGASINET

Drømmen som ble virkelighet fyller et helt halvt år i dag. Sørlandsmagasinet feirer med å gi deg en kavalkade, en konkurranse og en mulighet til å forme veien videre.

Halvåret som har gått

I løpet av halvåret har vi vært på kryss og tvers av begge Agderfylkene og truffet spennende personer, filmet engasjement, utforsket hobbyer, besøkt bedrifter og blitt mektig imponert over at så mye rører seg i fylkenes kroker og krinkler. Det begynte i Vennesla Svømmehall med badevakten som var svømmer på landslaget i Syria. Derfra har vi blant mye annet vært på tysk skole i Sirdal, sittet trangt på strikkekafé hos Janne, sett Therese Teste Ting, spilt inn sang i Louis Lydstudio, tøyd stramme muskler på street yoga og blitt med glade hunder på tur inne i Erkleivs skoger.
Da de første innslagene ble lagt ut, jublet vi hver gang en av dere klikket liker, og vi lot oss rive skikkelig med, hver gang en reportasje bikket tusen visninger. I løpet av halvåret som har gått, har gleden multiplisert seg. Enkelte av innleggene er delt til fjerne himmelstrøk, har visningstall godt over 50.000 og skaper blest rundt personer, foreninger og bedrifter som kanskje ikke var så synlige tidligere.

Takk til dere alle

Det dere ikke vet, som vi ser av målinger, statistikker og tall vi jevnlig får, er at noen av sakene har havnet på verdenstoppen over visninger på Facebook. Nystartede Sørlandsmagasinet på diverse topp10-lister, og havnet helt oppe på en førsteplass og to andreplasser. Dette ene og alene fordi dere ser på det vi lager, klikker liker og deler videre. Så:
Tusen hjertelig takk!

Konkurranse

Kjenner du noen som er filmet i en av reportasjene våre, er du kanskje selv med eller kjenner du noen som burde vært filmet?
Tagg den som er med (evt deg selv) eller den du ville likt å se på skjermen under innlegget på facebook, på instagram eller på nettsiden og du er med i trekningen av en «goodiebag» med produkter fra enkelte av de vi har laget reportasje hos:
Et nydelig bilde av Kjersti Munkejord Lamb, velduftende såper fra Såpeloftet i Søgne, doble grytekluter fra «hos Janne», 2 gavekort på «Juleverksted» på Støa Leketøyfabrikk, vanntett mobillomme fra Sparebanken Sør og termokrus fra Sørlandsmagasinet.
Vinner trekkes fredag 8. sept kl 20.00

 

Veien videre formes mens vi går

Vi ønsker tips fra deg på gode saker, spennende personer og ting som skjer. Vi har et ønske om å være til stede over alt og ha saker fra alle bygder, tettsteder og byer i begge fylkene. Vi vil aller helst fortelle historier som ikke er fortalt før, og få frem det unike, lokale og spesielle. Ingen saker er egentlig for små, og ingen ideer er egentlig dårlige. Så bruk TIPS-skjemaet vårt aktivt, og bli med å fylle Sørlandsmagasinet med små koselige historier som vil glede, oppmuntre, inspirere og motivere andre.

Bare så det er sagt

Vi får ofte spørsmål om hva det koster å lage en reportasje. Enkelte vegrer seg fordi de antar at det vil koste dem dyrt. Det er helt feil.
Ja, vi har utgifter når vi besøker så mange steder på kryss og tvers og nei, vi har ikke statsstøtte eller lisenspenger å drive for, men… vi kommer ikke til å ta betalt når vi ønsker å lage en koselig liten historie om noe av det som skjer rundt omkring.
For de som ønsker å markedsføre et produkt, en bedrift eller noe kommersielt, gjelder andre regler.

Reklame

Reklame er en «uting», kan vi vel være enige i. Spesielt når den klistrer seg midt i skjermen din og du knapt blir kvitt den. Derfor forsøker vi å trå varsomt, men en og annen reklameplakat dukker opp på våre sider også. Det er på den måten vi kan levere reportasjer uten å måtte ta betalt fra de vi besøker. Seertallene våre er såpass høye, at en bannerannonse eller reklameplakat har stor effekt, selv uten å la den overskygge innholdet på siden.

App?

Hva syns du om å kunne se alt fra Sørlandsmagasinet i en egen app på AppleTV, iPad eller iPhone?
Før ribba settes i ovnen og pepperkakene spises, er planen å få på plass en hvor alt gjøres enda mer tilgjengelig. Følg med videre, det er mye spennende på gang!

Samarbeidspartnere

Vi har fra tid til annen ulike prosjekt som krever mer av oss enn normalt. Derfor er vi stadig på jakt etter samarbeidspartnere, enten fordi du er dyktig i faget, eller fordi du ser verdien i en kanal som dette og kan tenke deg å støtte oss. Ta kontakt via kontaktskjemaet, eller ring oss på 923 17000.

IGJEN: TAKK TIL DERE ALLE