En pause fra det hektiske

Det kan kalles vågalt, det å starte hotell i ei så lita bygd som Eikerapen er. Pensjonist og gründer Elling Eikerapen lar seg ikke skremme, han bygger ikke overnattingsplass for de ti innbyggerne likevel. Han vil invitere resten av verden på besøk.

Vakkert

Det er som å synke inn midt i et eventyr av Asbjørnsen og Moe, vakkert illustrert av Theodor Kittelsen, det å kjøre det siste stykket på veien mot Eikerapen Gjestegard. Nybygget som nylig har reist seg rundt stua fra 1600-tallet, gjør et eller annet med hvilepulsen og får en til å tro at en er tilbake lenge før den gang kilobyte plutselig ble terra, og bilene begynte å bruke strøm.

Majestetisk

Det ruver stort der det står midt oppi fjellsiden, og en majestetisk utsikt sluker opp hver rest av bykaos en måtte ha med seg i bagasjen. Han har virkelig klart det, Elling Eikerapen. Han har klart å skape en oase midt i ingenmannsland, hvor impulser dukker opp av seg selv, hvor fokus skjerpes og hvor freden inntas på første innpust.

Opplevelser ute og inne

Sammen med utvalgte samarbeidspartnere, satser Elling Eikerapen på opplevelser ute og inne. Bedrifter som trenger et sted å planlegge, resette, omstrukturere eller motivere, gjør det bedre på Gjestegarden enn midt i de store bykjernene. På Eikerapen slipper de distraksjonene byene byr på, hvor noen plutselig stikker på shopping i halve lunsjpausen eller drar hver til sin pub etter dagens program offisielt er over. Flere og flere går mot strømmen og søker ut på landet når de skal gjøre noe i bedriften. Noe som merkes godt på bookingen hos Eikerapen Gjestegard.

Alle bør ta turen

Det er ikke bare bedrifter som besøker Gjestegarden. De flotte lokalene og rommene hvor ingen detalj er overlatt til tilfeldighetene, besøkes av bryllupsgjester, turister, familier og andre som ønsker en spesiell setting for fest eller ferie. Alle burde egentlig ta turen. Enten for å sove godt på et av de mange rommene, eller for å nyte maten som serveres søndager året rundt. Vi trenger alle en pause fra det hektiske. Og pauser, ja pauser er Eikerapen Gjestegard spesialist på.